Már az első kezelés után sokkal jobban aludtam éjjel, sőt délelőtt és délután is tudok szundikálni. Jó szívvel ajánlom mindenkinek Gergő és Ágota kezelését!

Joó Marianna

Gergő nagyon jó fej. Nyitott, segítő, kreatív, mentális technikái hatásosak, és nagyon tápláló a kezelése, hozzáfordulása.

Horváth László

Szeretetteljes közegben, felszabadító energiákkal, újra építik a testet-lelket

Berill S.

Sziasztok! Csak ajánlani tudom, hihetetlen energiákat szabadított fel bennem és nagyon nagyon régi sebeket gyógyított meg. És a fizikai fájdalmak megszűnését is elősegítette.

Hála és köszönet kedves Gergő!

P. Enikő

Részt vettem egy energetikai kezelésen Gergővel és Ágotával. Nagyon kellemes tapasztalatban volt részem, mind a kezelés közben, mind a beszélgetésünk során. Tiszta szándék, jelenlét, figyelem, humor... másra nem is volt szükségem. 🙂 Hálás vagyok, hogy megismertelek Benneteket.

K. Imre

Amióta Gergő  és Ágota gyógyított, egyre jobban érzem magam. Elegendőt tudok aludni, munka közben pedig nyugodtabb és éberebb vagyok.

E. László

4kez.hu-val akkor találkoztam amikor az életem még jónak tűnt.
De ősszeomlott. A segítségükkel most,1 hónappal később, újjá születtem mint a FŐNIX madár!
A masszázs visszaalakított azé a csodálatos lényé aminek erre a Földre születtem!

Köszönöm!

Köszönöm, hogy tapasztalom az élet csodáját!
Örökké hálás leszek nektek!
Köszönöm, hogy vagytok nekem!
Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki megszeretné tapasztalni az ÉLET CSODÁJÁT!

Szeretettel, Angéla

Sz. Angéla

Ilyen lehet, mikor az Angyalok földre szállnak és szeretet-szárnyukkal átölelnek!
Egyedülálló élményben volt részem ma délután, olyanban, amit eddig soha, sehol nem érzékeltem. Úgy látszik fohászom meghallgattatott és utamat Ágota és Gergő felé vezette. A találkozás - és a négykezes - eredménye: a hosszú ideje fennálló erős térdfájdalom, ha eddig 10-es skálán 9,5 volt, most kb. 4-esre csökkent! Éppen hogy csak érzem, hogy van térdem, holott már ki van tűzve a térdprotézis műtét időpontja! LEHET, HOGY NEM NEKEM?!!! 

És az az energia, ami áradt belőlük: Gergő erőteljes "tüze", Ágota angyali érintésével harmonizálva, nagy ajándék volt! Olyat tudnak ők, ami keveseknek adatik meg! Ezt mindenkinek éreznie kell!

Z. Aranka

Pont egy stresszes melo időszakban vagyok , egy barátomhoz mentem át aznap , ott találkoztam Gergővel. 🙂 Éltem a a lehetőséggel és kiprobáltam lebegést . nagyon erősen és lágyan átpucolt , már az első percekben hatott , lement a haspuffadásom kilazultam , éreztem ahogy az erőközpontom összerendeződik a szétzilláltságból . Olyan mintha egy egy eltömödött slag lettem volna amit ez az erő átmos m hogy újra tudjon a víz haladni rajta . Köszönöm köszönöm köszönöm még egyszer ezt az estét nagyon jó volt . Másnap 3 óra alvással is birtam a munkában az ütemet még fogok hozzád menni !

E. Ildikó

Gergőék összhangja szavakkal alig kifejezhető élmény, mintha közben a végtelen béke terében lebegtem volna. El se tudtam képzelni, milyen lehet a "négykezes", aztán a végén megújulva álltam fel. Ágota finom, női, már-már anyai érintései tökéletesen passzoltak Gergő határozott mozdulataihoz, a szakértelmük és a hozzáállásuk azonnali oldódásokat eredményezett. Teljes figyelemmel, a női és férfi energiáikkal összehangoltan újraépítik a testet-lelket. Gergő mentális technikái, javaslatai a továbbiakra tűpontosak és nagyon segítőek. Mindenkinek ajánlom, akinek fájdalmai vannak, vagy akár csak jobban szeretné érezni magát.

K. Tünde

40 év elakadasai oldottak. Feljöttek a nem feldolgozott élményeim. Erős energetikai oldodast éreztem. Különböző eletesemenyek elengeto- dese indult el.

Cs. Zsuzsa

Egy kedves barátom ajánlotta a szolgáltatást a figyelmembe. Ma voltam először náluk, de nem utoljára.
Egy mély és részletes verbális megismerés, felismerés után kényelmes pozícióban elhelyezkedve kaptam egy testet és lelket is felfrissítő, fizikai és lelki fájdalmakat, blokkokat feloldó kezelést. Könnyebbnek, energia szinten magasabban érzem magam. Gergő nagyon jó tanácsokkal látott el, amiket boldogan fogok felhasználni.
Hálás vagyok a megtapasztalt élményért!

H. Zsolt

A lábam sokkal jobb lett. Eddig 60 napra menstruáltam most 25 re megjött, amire nem volt példa, és olyan szinten vérzek hogy bődület! (tisztulas?) Megértettem sok mindent.
Megszállt a béke.
K. Adrienn

Köszönöm Gergő azt, amit tőletek kaptam. Óriási súly szakadt le rólam mint éteri hurcolt felesleges harcok lenyomatai .amit éreztem közben az egy fokozatos növekvő béke és tiszta önbecsülési megnyílás önmagam felé ..evvel az erővel megkétszerezve tudom a dolgomat tenni most az embertársaim felé segítői szándékban . Ez nem egy írjunk valamit ,hogy töltsük ki a sorokat szöveg, hanem valódi hálaadás és köszönet irántad, irántatok az energetikai munkátokért . Isten megáldjon titeket útjaitokon.
Köszönöm!
Sz. Gábor

Először kicsit furcsálltam, hogy ütemesen rázzák a testem egy-egy pontját, és hogy a masszázs nem a hagyományos „jól megnyomkodás”, hanem annak finom érintés változata. A rázás és az érintések sokasága olyan érzetet hozott bennem létre, mintha táncolnék, és az érintések, mozgatások maga a koreográfia.
A rázás üteme lehet megegyezik az alfa hangéval? Nem tudom, de hogy remekül ellazultam tőle, az biztos. Lazán, és könnyeden éreztem magam mikor elbúcsúztunk.
Köszönet és hála érte nektek! 

H. Anna

Idegbecsípődés miatt mozítani nem bírtam a nyakam, fejem. Gergő első kezeléstől elmúlt a fájdalom, és nagyjából jól mozgatható lett a nyakam, második kezelés után teljesen megszűnt minden fájdalom, és teljesen kilazult a nyakam.
Köszönöm és ajánlom mindenkinek!
 

G. Mónika

Köszönöm Gergő azt, amit tőletek kaptam. Óriási súly szakadt le rólam mint éteri hurcolt felesleges harcok lenyomatai .amit éreztem közben az egy fokozatos növekvő béke és tiszta önbecsülési megnyílás önmagam felé ..evvel az erővel megkétszerezve tudom a dolgomat tenni most az embertársaim felé segítői szándékban . Ez nem egy írjunk valamit ,hogy töltsük ki a sorokat szöveg, hanem valódi hálaadás és köszönet irántad, irántatok az energetikai munkátokért . Isten megáldjon titeket útjaitokon.
Köszönöm!

Sz. Gábor

Pár nap után elmondhatom, hogy a fájós bal vállam jól érzi magát. A térdem az első napokban, hol jobban fájt, hol alig. Mostanra már nem fáj. Üdvözlettel: Márti

Z. Márti

Nagyon kellemes volt a masszázs, nem beszélve arról a kedves, mindenre odafigyelő gyógyításról, amit a két fiatal tudásából átadott, melyet a mindennapokban azóta is alkalmazok.
Köszönöm mindkettőtöknek!
  

T. Teréz

A lábam sokkal jobb lett. Eddig 60 napra menstruáltam most 25 re megjött, amire nem volt példa, és olyan szinten vérzek hogy bődület! (tisztulas?) Megértettem sok mindent.
Megszállt a béke.

K. Adrienn

Anyukámmal csodát tettek! Hála!

Z. Zelma

Tegnap „véletlenül” találkoztam Gergellyel, abszolút kezelési kereteken kívül, aminek a vége mégis kezelés lett. 🙂
Miután több mint tíz évig ismerkedtem, próbálgattam a hagyományos kereteken túli utakat, sok spirituális, holisztikus módszerrel találkoztam, és sokszor derült ki, hogy „ezo bullshit”-ről van csak szó. így némi fenntartással kezeltem Gergely ajánlatát, aki mondta, hogy érzi, hallotta is fél füllel, milyen feszültségben vagyok, és ha elfogadom megkezelne. Először is ezt emelném ki: hogy felajánlotta, abszolút finom, szeretetteljes távolból, hogy lehetőségem legyen udvariasan elutasítani is.
Ez számomra nagyon megnyugtató és nagyon emberi, ezen felül pedig hitelesítő gesztus is volt.

A kezelés maga abból állt, hogy a tarkómra és a gerincemre (hol itt-hol ott a gerinc mentén) tette a kezét. olyan térben voltunk, ahol nem messze épp egy indulatos veszekedés is zajlott, így nem tudtam igazán ellazulni, mégis érezni véltem vmi kellemes nyugalmat. Talán ahhoz tudnám hasonlítani, mintha valahogy folyt volna ki belőlem a stressz azon az oldalon, ahol Gergely ült. (balról a veszekedés hangjai jöttek be, jobbra pedig távozott kifelé a stressz)

Végül csak vmi nagy békés nyugalmat éreztem, és szinte mintha az arcom is kisimult volna…(ezt a változást, a jól észlelhető békességet) a jelenlévők, akik még ott voltak akkor, is visszajelezték.

Mindemellett jól esett Gergely nyugalma, kedves, figyelmes jelenléte. csak ajánlani tudom!

Köszönöm az élményt!

D. Judit