4 kezes lélek masszázs

A feltétel nélküli szeretet, az elfogadottság állapotát élheted át.

Ágota és Gergő kezei lágy ringató mozdulatai és a támogató figyelmük által.

Mit kell tudni róla?

Mit fogsz tapasztalni?

Az izmok ellazulnak, a fáradtság és a feszültség elillan testedből és lelkedből is.

Hány kezelés ajánlott?

A feszültségek feloldódása már az első kezelés alkalmával is elkezdődik. A  testi problémáknál az első kezelésekkel elindul a változás. A mélyebb régebbi gyökerű, lelki sérülések amiket hordozunk több alkalmat is igényelhetnek.

Milyen érzés a lélek masszázs?

A mélyen eltemetett emlékekkel felszínre kerülnek az átélt érzések is. Ezek oldódását a test adott pontjainak érintésével, ringató, lágyan simító mozdulatokkal segítjük. Az energetikai változások, az érzelmi egyensúly állapota létre jön. Ez úgy érzékelhető, mint egy belső megtisztulás érzés, mintha fizikailag, testileg is kimosódott volna valami, amire nem volt szükség.

Frissesség, öröm, megújulás érzés lép a korábbi lelki állapot helyébe. Egyúttal a stressz is tovatűnik és az izmok feszültsége, észrevétlen görcsösségei is ellazulnak.

Ahogy a lélek megpihen, úgy pihen meg a test is és az új érzések erősítik az immunrendszer működését is.

A lélek masszázs és a test érintése
A test érintésekor Ágota és Gergő érzékeli az elakadásokat és segít felismernünk, emlékeznünk, hogy mikor, hol és milyen szituációt (általában gyermekkori) temettünk el mélyen magunkban úgy, hogy ott sérült a lelkünk.
Sokszor olyan sérülések ezek, amiket felnőtt fejjel vagy stressz mentes állapotban nem is érzékelünk.  Most már más logikával nézzük ugyanazt a szituációt, mint gyermekként vagy stressz helyzetben.
Az elrejtett lelki probléma a felszínre kerül,többek között légzési és vizualizációs gyakorlatokkal megtisztul, energetikailag semlegessé válik. Úgyis mondhatjuk, hogy leválik a régi történetről a negatív érzet. Ilyenkor a lélek gyógyul, mert megszabadul a terheitől.
Rezgés szintű változások a lélek masszázs alatt

Lélek masszázs közben, a blokkok, elakadások szerint érzékelt színekkel, energiákkal, rezgésekkel töltjük fel az aurát és a testet.

Kezelések

60 perc

20 000.-Ft

90 perc

28 000.-Ft

120 perc

36 000.-Ft

3 x 60 perc

57 000.-Ft

Intenzív fejlődés csomag 6 alkalom

6 x 60 perc

98 000.-Ft

Tapasztald meg a feszültségeid feloldódását!

Szeretettel várunk egy páratlan élményre, amivel mind a tested, mind a lelked feltöltheted, energiával itathatod át.

Miben segíthet?

Alvászavar, krónikus fáradtság, depresszió és stressz kezelésében

Allergia, bőr problémák

Hatásos lehet

Fájdalmak, mozgásszervi, ízületi problémáknál

Az emésztést, méregtelenítést is támogatja

Már az első kezelés után sokkal jobban aludtam éjjel, sőt délelőtt és délután is tudok szundikálni. Jó szívvel ajánlom mindenkinek Gergő és Ágota kezelését!

Joó Marianna

Gergő nagyon jó fej. Nyitott, segítő, kreatív, mentális technikái hatásosak, és nagyon tápláló a kezelése, hozzáfordulása.

Horváth László

Szeretetteljes közegben, felszabadító energiákkal, újra építik a testet-lelket

Berill S.

Részt vettem egy energetikai kezelésen Gergővel és Ágotával. Nagyon kellemes tapasztalatban volt részem, mind a kezelés közben, mind a beszélgetésünk során. Tiszta szándék, jelenlét, figyelem, humor... másra nem is volt szükségem. 🙂 Hálás vagyok, hogy megismertelek Benneteket 

K. Imre

Amióta Gergő  és Ágota gyógyított, egyre jobban érzem magam. Elegendőt tudok aludni, munka közben pedig nyugodtabb és éberebb vagyok.

E. László

Pont egy stresszes melo időszakban vagyok , egy barátomhoz mentem át aznap , ott találkoztam Gergővel. 🙂 Éltem a a lehetőséggel és kiprobáltam lebegést . nagyon erősen és lágyan átpucolt , már az első percekben hatott , lement a haspuffadásom kilazultam , éreztem ahogy az erőközpontom összerendeződik a szétzilláltságból . Olyan mintha egy egy eltömödött slag lettem volna amit ez az erő átmos m hogy újra tudjon a víz haladni rajta . Köszönöm köszönöm köszönöm még egyszer ezt az estét nagyon jó volt . Másnap 3 óra alvással is birtam a munkában az ütemet még fogok hozzád menni !

E. Ildikó