Masszázs derék- és hátfájás ellen

Derék- és hátfájással küzdesz? Sokat görnyedsz a számítógép előtt? Netán fizikai munkád során sérültél meg? Megjártál sok orvost, de a hagyományos kezelések és gyógyszerek nem bizonyultak hatásosnak? Keresed a megoldást mozgásszervi problémáidra? Mit szólnál egy alternatív gyógymódhoz? Fájdalom- és gyógyszermentesen? Hallottál már a négy kezes masszázsról?

Mire számíthatsz?

Hány alkalommal szükséges a derék- és hátfájás enyhítésére

A gyakorlat azt mutatta, hogy általában 2-5 alkalommal végzett kezelésünk jelentős életminőség javulást okozott.

Felmerülhet  az igény  további kezelésekre is.

Mennyi ideig tart egy kezelés?

Alkalmanként 60 vagy 90 percet vesz igénybe egy-egy kezelés.

Mi fog történni a derék és hátfájás masszázson?

Ez egy különleges masszázs egy férfi és egy női kezelőtől, amely képes megszüntetni a mozgásszervi fájdalmas panaszokat. A kezelés egy energetikai blokkfeltérképező gerinc vizsgálattal kezdődik. A masszázs során teljes test kezelése történik, de a problémás terülteken nagyobb odafigyeléssel és hosszabban időznek a kezelők.

A kezelés alatt a terapeuták kifejezetten a hát, a gerinc, a derék tájára összpontosítva ringató, lágy mozdulatokkal oldják fel azokat az elakadásokat, amelyek korábban a lélekben keletkeztek és mára fizikai szintre emelkedtek.

Mire számítsak a derék- és hátfájás masszázs eredményeként?

A módszer lényege, hogy olyan sejt szintű energetikai változások mennek végbe a szervezetben, mellyel a test önmagát lesz képes gyógyítani. Ezek mellett pedig ez egy olyan terápiás módszer, amely a fizikai tünetek megszüntetésén túl a lelki gyógyító folyamatokat is beindítja.

A régi sérelmek a felszínre törve távoznak, így segítve az elengedés folyamatát és ezáltal a testi tünetek megszűnését.

Mit tartalmaz az állapotfelmérés?

Az általános állapotfelmérés alkalmával egy gerincelemzés, műszeres állapotfelmérés (human body scanner) történik. Megnézzük az aktuális helyzetet, problémákat, problémák okait és a megoldási lehetőségeket átbeszéljük. Ennek része táplálkozási és életvezetési, relaxációs, stressz kezelési, kapcsolat dinamikai tanácsadás is.

Mi a különbség a 60 és a 90 perces kezelések között?

A 90 perces kezelések tartalmaznak az alapkezelésen kívül egy speciális kezek, lábak, fej és arcmasszázs csomagot. Ezzel a kiegészítéssel egy teljeskörű relaxáló és felfrissítő csomaggá válik a 90 perces kezelésünk. Nagyon népszerű csomagunk.

Kezelések, csomagok

Állapotfelmérés

60 perc

15 000.-Ft

Állapotfelmérés

+ 1 kezelés

60 + 60 perc

30 000.-Ft

Egyszeri kezelés

60 perc

20 000.-Ft

Állapotfelmérés

+ 1 kezelés

60 + 90 perc

38 000.-Ft

Egyszeri kezelés

90 perc

28 000.-Ft

Havi karbantaró csomag

6 hónapra

6×60 perc

98 000.-Ft

Hármas csomag

3×60 perc

55 000.-Ft

Foglalj derék- és hátfájás masszázst most!

Szüntessük meg a feszültségeidet és fájdalmaidat néhány hatékony és felfrissítő kezeléssel. Felejtsd el a mindennapi stresszed okozta gondjaidat!

Miben segíthet?

Alvászavar, krónikus fáradtság, depresszió és stressz kezelésében

Allergia, bőr problémák

Hatásos lehet

Fájdalmak, mozgásszervi, ízületi problémáknál

Az emésztést, méregtelenítést is támogatja

Először kicsit furcsálltam, hogy ütemesen rázzák a testem egy-egy pontját, és hogy a masszázs nem a hagyományos “jól megnyomkodás”, hanem annak finom érintés változata. A rázás és az érintések sokasága olyan érzetet hozott bennem létre, mintha táncolnék, és az érintések, mozgatások maga a koreográfia.
A rázás üteme lehet megegyezik az alfa hangéval? Nem tudom, de hogy remekül ellazultam tőle, az biztos. Lazán, és könnyeden éreztem magam mikor elbúcsúztunk.
Köszönet és hála érte nektek! 

H. Anna

Idegbecsípődés miatt mozítani nem bírtam a nyakam, fejem. Gergő első kezeléstől elmúlt a fájdalom, és nagyjából jól mozgatható lett a nyakam, második kezelés után teljesen megszűnt minden fájdalom, és teljesen kilazult a nyakam.
Köszönöm és ajánlom mindenkinek!
 

G. Mónika

Köszönöm Gergő azt, amit tőletek kaptam. Óriási súly szakadt le rólam mint éteri hurcolt felesleges harcok lenyomatai .amit éreztem közben az egy fokozatos növekvő béke és tiszta önbecsülési megnyílás önmagam felé ..evvel az erővel megkétszerezve tudom a dolgomat tenni most az embertársaim felé segítői szándékban . Ez nem egy írjunk valamit ,hogy töltsük ki a sorokat szöveg, hanem valódi hálaadás és köszönet irántad, irántatok az energetikai munkátokért . Isten megáldjon titeket útjaitokon.
Köszönöm!

Sz. Gábor

Pár nap után elmondhatom, hogy a fájós bal vállam jól érzi magát. A térdem az első napokban, hol jobban fájt, hol alig. Mostanra már nem fáj. Üdvözlettel: Márti

Z. Márti

Nagyon kellemes volt a masszázs, nem beszélve arról a kedves, mindenre odafigyelő gyógyításról, amit a két fiatal tudásából átadott, melyet a mindennapokban azóta is alkalmazok.
Köszönöm mindkettőtöknek!
  

T. Teréz

A lábam sokkal jobb lett. Eddig 60 napra menstruáltam most 25 re megjött, amire nem volt példa, és olyan szinten vérzek hogy bődület! (tisztulas?) Megértettem sok mindent.
Megszállt a béke.

K. Adrienn

Anyukámmal csodát tettek! Hála!

Z. Zelma