4 kezes masszázs, páros masszázs

Derék- és hátfájással küzdesz? Sokat görnyedsz a számítógép előtt? Netán fizikai munkád során sérültél meg? Keresed a megoldást mozgásszervi problémáidra vagy inkább különleges èmènyt szeretnèl? Fájdalom- és gyógyszermentesen? Hallottál már a négy kezes masszázsról?

Mire számíthatsz?

Hány alkalommal szükséges a derék- és hátfájás enyhítésére

A gyakorlat azt mutatja, hogy 1-3 alkalom eredményt hoz.

Mennyi ideig tart egy kezelés?

60 perc – 90 perc – 120 perc

Mi történik a masszázson?
A masszázst egy férfi és egy női kezelő adja. Enyhülnek, megszűnnek a fájdalmak, panaszok. A kezelés – igény esetén – rövid gerinc-izom elemzéssel kezdődik. A masszázs során a teljes test kezelése történik. A problémás területeken hosszabban időznek a kezelők.
A terapeuták alkalmazhatnak relax, svéd, sport, kötőszöveti masszázst, kimozgatást, speciális nyújtást, lágy csontkovácsolás elemeket.
A vendég igénye illetve a probléma alapján kerül összeállítására a masszázs a fenti elemekből.
Azért, hogy a kezelők megfelelően hozzáférjenek a kezelendő testrészekhez, a vendégek alsóneműben fekszenek a masszázs időtartama alatt. Az éppen nem kezelt testrészek, törölközövel vannak letakarva.

Kezelések, csomagok

Masszázs

60 perc

15 000.-Ft

Masszázs

90 perc

20 000.-Ft

6 alkalmas masszázs bérlet

6×60 perc

85 000.-Ft

Masszázs

120 perc

25 000.-Ft

Masszázs bérlet esetén: a vásárlástól számított legfeljebb 6 hónapig használható fel.

4 kezes masszázs

Szerző: dec 9, 2019

Szüntessük meg a feszültségeidet és fájdalmaidat néhány hatékony és felfrissítő kezeléssel. Felejtsd el a mindennapi stressz okozta gondjaidat!

Miben segíthet?

Alvászavar, krónikus fáradtság, depresszió és stressz kezelésében

Allergia, bőr problémák

Hatásos lehet

Fájdalmak, mozgásszervi, ízületi problémáknál

Az emésztést, méregtelenítést is támogatja

Pár nap után elmondhatom, hogy a fájós bal vállam jól érzi magát. A térdem az első napokban, hol jobban fájt, hol alig. Mostanra már nem fáj. Üdvözlettel: Márti

Z. Márti

Kedves Ágota és Gergő!
Nagyon szép és varázslatos vasárnap délutánt szereztetek nekünk!
Férjem 10 évet a BKV-nál, 25 évet a Hungarocamionnál dolgozott gépkocsi vezetőként. A válla és a háta igen nagy igénybevételnek volt kitéve, ennek következtében állandó fájdalmai voltak!
Az elmúlt évben két komoly műtétje volt, ami nagyon megviselte a szervezetét, folyamatos gyulladásban volt!
A cukra is ennek következtében elérte a kritikus értéket, ami akadályozta a gyógyulást!
Két féle kezelést kapott, amit úgy emleget hogy
Szétszedtek!
Meggyógyítottak! és
Újra Összeraktak!
Hálás vagyok Mindkettőjüknek hogy ilyen odaadóan segítettek a gyógyulásában, és a fájdalmai megszüntetésében!
Valójában megregenerálták!
Alig várja a következő találkozást!
Köszönet Nektek
Ágota és Gergő!


Tisztelettel

Éva Gotthárd

köszönöm a 4 kezes kényeztetést ,
szuper összhang és energiák !
nyugalom és béke érzése

L. Gyula

Gergő és Ágota 4-kezes masszázsa maga volt a Csoda!
Kedvesemmel mentünk el a kezelésre. Neki 2 napja volt egy nagyon csúnya térd-sérülése: az amúgy is rendszeresen fájó térdére ráesett, elment megröntgeneztetni: ugyan nem volt eltörve, de a tartó szalagok elszakadtak és kapott egy „brace”-t amit azt mondtak hogy 5-6 hétig kell majd hordania. Hát a kezelésről már enélkül a tartó nélkül jött ki, azt mondta hogy ez nem hitte volna hogy megtörténhet.

Nekem pedig a vállam volt „rossz” kb 1,5 éve, erre még oktoberben rájött egy sport sérülés. A váll-sérülésem miatt 3 hónapja MINDEN HÉTEN jártam Yumeiho masszázsra, mégse javult szinte semmit, viszont Gergőék EGYETLEN kezelése után annyit javult, hogy ismét elérem a kezemmel a lapockámat, és úgy tudom mozgatni a vállam, mint kb 1,5 évvel ezelőtt.

Az első pár percben már olyan hihetetlen béke és nyugalom érzés járt át, amit utoljára kb az anyaméhben éreztem. Fantasztikus volt az összhang közöttük a masszázs egésze alatt, végig annyira jelen voltak nekem és a testemnek. Ebben a térben tud csak a valódi gyógyulás megtörténni.
Köszönöm Nektek még egyszer! Biztos rendszeres vendég leszek ezentúl

 

Christina V.

Idegbecsípődés miatt mozítani nem bírtam a nyakam, fejem. Gergő első kezeléstől elmúlt a fájdalom, és nagyjából jól mozgatható lett a nyakam, második kezelés után teljesen megszűnt minden fájdalom, és teljesen kilazult a nyakam.
Köszönöm és ajánlom mindenkinek!
 

G. Mónika

Idegbecsípődésem lett pár napja .Gergő és Ágota jöttek ki hozzám ,és nyújtottak segítséget .90 perces kezelésben részesítettek,ami nagyon kellemes érzés volt ..Biztonságban éreztem magam a kezeik alatt.Sosem volt részem ilyesfajta kezelésben ..Bár aznap éjjel még intenzíven éreztem a fájdalmat.1nap elteltével lényeges javult a helyzetem ..
Hàzhoz jöttek ,ami kifejezetten egyszerű könnyű megoldas volt,így hogy mozdulni sem tudtam ..Koszonom nekik a segítséget.Ajánlom minden egyes olyan személynek akinek testi lelki orvoslásra van szuksege.

Sz. Éva

Gergőnek isteni keze van. hetek ota tartó fájdalmam múlt el egy kezelés alatt !

K. Lajos

Anyukámmal csodát tettek! Hála!

Z. Zelma

Nagyon kellemes volt a masszázs, nem beszélve arról a kedves, mindenre odafigyelő gyógyításról, amit a két fiatal tudásából átadott, melyet a mindennapokban azóta is alkalmazok.
Köszönöm mindkettőtöknek!
  

T. Teréz

Kedves Ágota és Gergő


A négykezes masszázs amit tőletek kaptam csodás élmény és megkönnyebbülés volt. Már a kezelés közben éreztem a változást. Nyolc éve gerinc sérvvel műtöttek.
Izomsorvadás, érzékkiesés és fájdalom kísérte a napjaimat. Eddig.
A csodás kezelés hatására elmúlt a
fájdalom és újra tudok spiccelni, magassarkú cipőt hordani. Várom az újabb találkozást.


Köszönöm nektek

G. Anikó

Egy bejegyzés alapján találtam meg ezt a fajta masszást. Maximálisan elégedett vagyok. Nagy hozzáértéssel végezte a test masszázst, masszírozást, érdekes volt számomra, hogy tudta hol a fájós testrészem, mondhatni tudta hol van szükség arra, hogy a fájdalom megszűnjön. Az időt észre sem vettem, és amikor vége volt, azt éreztem, hogy kiegyenesedtem.  Kedves, korrekt  figyelmes egyéniség. 


Jó szívvel ajánlom, tudja, érzi mi kell, és mennyire a testnek. Örülök, hogy jó véleményt írhattam.

Tiszteletem!

P. Béla