Access Energetic Facelift

Lehetséges, hogy fiatalabbnak nézz ki és érezd magad ANÉLKÜL, hogy botulizmust kellene injekciózni a testedbe vagy akupunktúrás tűkkel megszurkálni, vagy más traumát teremteni a testedben?

Mire számíthatsz?

Az Access Consciousness Energetikai Facelift egy csodálatos kezelés, ami visszafordítja az öregedés jeleit az arcon és hasonló hatása van az egész testen. Ha többször futtatjuk (legalább 10-szer), akkor tartós változást eredményez. A kezelés a testben tárolt TRAUMÁKAT oldja, és ezzel éri el a test regenerálódását.
Az Access Consciousness Energetikai Ránctalanítás abban különbözik a többi alternatív kezeléstől, hogy ez gyengédebb, kedvesebb, és könnyedebb neked és a testednek. Hogyan lehet még ennél is jobb?
Arra használjuk az energiákat, hogy megemeljük és megfiatalítsuk az egész testet, finom, kellemes, megnyugtató érintéssel és táplálással az arcon és a nyakon.
Az Access Consciousness Energetikai Ránctalanítás kezelést világszerte alkalmazzák termál fürdőkben, masszázs szalonokban, fiatalító központokban, plasztikai sebészeti rendelőkben és wellness központokban.
Itt az ideje, hogy te is megadd testednek ezt a tápláló kényeztetést, amitől új életre kél.
Bérlet vasarlasra is van lehetoseg, tobbfele opcioban!

Itt az ideje, hogy te is megadd testednek ezt a tápláló kényeztetést, amitől új életre kél.

Pár nap után elmondhatom, hogy a fájós bal vállam jól érzi magát. A térdem az első napokban, hol jobban fájt, hol alig. Mostanra már nem fáj. Üdvözlettel: Márti

Z. Márti

Kedves Ágota és Gergő!
Nagyon szép és varázslatos vasárnap délutánt szereztetek nekünk!
Férjem 10 évet a BKV-nál, 25 évet a Hungarocamionnál dolgozott gépkocsi vezetőként. A válla és a háta igen nagy igénybevételnek volt kitéve, ennek következtében állandó fájdalmai voltak!
Az elmúlt évben két komoly műtétje volt, ami nagyon megviselte a szervezetét, folyamatos gyulladásban volt!
A cukra is ennek következtében elérte a kritikus értéket, ami akadályozta a gyógyulást!
Két féle kezelést kapott, amit úgy emleget hogy
Szétszedtek!
Meggyógyítottak! és
Újra Összeraktak!
Hálás vagyok Mindkettőjüknek hogy ilyen odaadóan segítettek a gyógyulásában, és a fájdalmai megszüntetésében!
Valójában megregenerálták!
Alig várja a következő találkozást!
Köszönet Nektek
Ágota és Gergő!


Tisztelettel

Éva Gotthárd

köszönöm a 4 kezes kényeztetést ,
szuper összhang és energiák !
nyugalom és béke érzése

L. Gyula

Gergő és Ágota 4-kezes masszázsa maga volt a Csoda!
Kedvesemmel mentünk el a kezelésre. Neki 2 napja volt egy nagyon csúnya térd-sérülése: az amúgy is rendszeresen fájó térdére ráesett, elment megröntgeneztetni: ugyan nem volt eltörve, de a tartó szalagok elszakadtak és kapott egy „brace”-t amit azt mondtak hogy 5-6 hétig kell majd hordania. Hát a kezelésről már enélkül a tartó nélkül jött ki, azt mondta hogy ez nem hitte volna hogy megtörténhet.

Nekem pedig a vállam volt „rossz” kb 1,5 éve, erre még oktoberben rájött egy sport sérülés. A váll-sérülésem miatt 3 hónapja MINDEN HÉTEN jártam Yumeiho masszázsra, mégse javult szinte semmit, viszont Gergőék EGYETLEN kezelése után annyit javult, hogy ismét elérem a kezemmel a lapockámat, és úgy tudom mozgatni a vállam, mint kb 1,5 évvel ezelőtt.

Az első pár percben már olyan hihetetlen béke és nyugalom érzés járt át, amit utoljára kb az anyaméhben éreztem. Fantasztikus volt az összhang közöttük a masszázs egésze alatt, végig annyira jelen voltak nekem és a testemnek. Ebben a térben tud csak a valódi gyógyulás megtörténni.
Köszönöm Nektek még egyszer! Biztos rendszeres vendég leszek ezentúl

 

Christina V.

Idegbecsípődés miatt mozítani nem bírtam a nyakam, fejem. Gergő első kezeléstől elmúlt a fájdalom, és nagyjából jól mozgatható lett a nyakam, második kezelés után teljesen megszűnt minden fájdalom, és teljesen kilazult a nyakam.
Köszönöm és ajánlom mindenkinek!
 

G. Mónika

Idegbecsípődésem lett pár napja .Gergő és Ágota jöttek ki hozzám ,és nyújtottak segítséget .90 perces kezelésben részesítettek,ami nagyon kellemes érzés volt ..Biztonságban éreztem magam a kezeik alatt.Sosem volt részem ilyesfajta kezelésben ..Bár aznap éjjel még intenzíven éreztem a fájdalmat.1nap elteltével lényeges javult a helyzetem ..
Hàzhoz jöttek ,ami kifejezetten egyszerű könnyű megoldas volt,így hogy mozdulni sem tudtam ..Koszonom nekik a segítséget.Ajánlom minden egyes olyan személynek akinek testi lelki orvoslásra van szuksege.

Sz. Éva

Gergőnek isteni keze van. hetek ota tartó fájdalmam múlt el egy kezelés alatt !

K. Lajos

Anyukámmal csodát tettek! Hála!

Z. Zelma

Nagyon kellemes volt a masszázs, nem beszélve arról a kedves, mindenre odafigyelő gyógyításról, amit a két fiatal tudásából átadott, melyet a mindennapokban azóta is alkalmazok.
Köszönöm mindkettőtöknek!
  

T. Teréz

Kedves Ágota és Gergő


A négykezes masszázs amit tőletek kaptam csodás élmény és megkönnyebbülés volt. Már a kezelés közben éreztem a változást. Nyolc éve gerinc sérvvel műtöttek.
Izomsorvadás, érzékkiesés és fájdalom kísérte a napjaimat. Eddig.
A csodás kezelés hatására elmúlt a
fájdalom és újra tudok spiccelni, magassarkú cipőt hordani. Várom az újabb találkozást.


Köszönöm nektek

G. Anikó

Egy bejegyzés alapján találtam meg ezt a fajta masszást. Maximálisan elégedett vagyok. Nagy hozzáértéssel végezte a test masszázst, masszírozást, érdekes volt számomra, hogy tudta hol a fájós testrészem, mondhatni tudta hol van szükség arra, hogy a fájdalom megszűnjön. Az időt észre sem vettem, és amikor vége volt, azt éreztem, hogy kiegyenesedtem.  Kedves, korrekt  figyelmes egyéniség. 


Jó szívvel ajánlom, tudja, érzi mi kell, és mennyire a testnek. Örülök, hogy jó véleményt írhattam.

Tiszteletem!

P. Béla