Access Energetic Facelift

Lehetséges, hogy fiatalabbnak nézz ki és érezd magad ANÉLKÜL, hogy botulizmust kellene injekciózni a testedbe vagy akupunktúrás tűkkel megszurkálni, vagy más traumát teremteni a testedben?

Mire számíthatsz?

Az Access Consciousness Energetikai Facelift egy csodálatos kezelés, ami visszafordítja az öregedés jeleit az arcon és hasonló hatása van az egész testen. Ha többször futtatjuk (legalább 10-szer), akkor tartós változást eredményez. A kezelés a testben tárolt TRAUMÁKAT oldja, és ezzel éri el a test regenerálódását.
Az Access Consciousness Energetikai Ránctalanítás abban különbözik a többi alternatív kezeléstől, hogy ez gyengédebb, kedvesebb, és könnyedebb neked és a testednek. Hogyan lehet még ennél is jobb?
Arra használjuk az energiákat, hogy megemeljük és megfiatalítsuk az egész testet, finom, kellemes, megnyugtató érintéssel és táplálással az arcon és a nyakon.
Az Access Consciousness Energetikai Ránctalanítás kezelést világszerte alkalmazzák termál fürdőkben, masszázs szalonokban, fiatalító központokban, plasztikai sebészeti rendelőkben és wellness központokban.
Itt az ideje, hogy te is megadd testednek ezt a tápláló kényeztetést, amitől új életre kél.
Bérlet vásárlásra is van lehetőség, többféle opcióban!

Itt az ideje, hogy te is megadd testednek ezt a tápláló kényeztetést, amitől új életre kél.

Pár nap után elmondhatom, hogy a fájós bal vállam jól érzi magát. A térdem az első napokban, hol jobban fájt, hol alig. Mostanra már nem fáj. Üdvözlettel: Márti

Z. Márti

Kedves Ágota és Gergő!
Nagyon szép és varázslatos vasárnap délutánt szereztetek nekünk!
Férjem 10 évet a BKV-nál, 25 évet a Hungarocamionnál dolgozott gépkocsi vezetőként. A válla és a háta igen nagy igénybevételnek volt kitéve, ennek következtében állandó fájdalmai voltak!
Az elmúlt évben két komoly műtétje volt, ami nagyon megviselte a szervezetét, folyamatos gyulladásban volt!
A cukra is ennek következtében elérte a kritikus értéket, ami akadályozta a gyógyulást!
Két féle kezelést kapott, amit úgy emleget hogy
Szétszedtek!
Meggyógyítottak! és
Újra Összeraktak!
Hálás vagyok Mindkettőjüknek hogy ilyen odaadóan segítettek a gyógyulásában, és a fájdalmai megszüntetésében!
Valójában megregenerálták!
Alig várja a következő találkozást!
Köszönet Nektek
Ágota és Gergő!


Tisztelettel

Éva Gotthárd

köszönöm a 4 kezes kényeztetést ,
szuper összhang és energiák !
nyugalom és béke érzése

L. Gyula

Egy bejegyzés alapján találtam meg ezt a fajta masszást. Maximálisan elégedett vagyok. Nagy hozzáértéssel végezte a test masszázst, masszírozást, érdekes volt számomra, hogy tudta hol a fájós testrészem, mondhatni tudta hol van szükség arra, hogy a fájdalom megszűnjön. Az időt észre sem vettem, és amikor vége volt, azt éreztem, hogy kiegyenesedtem.  Kedves, korrekt  figyelmes egyéniség. 


Jó szívvel ajánlom, tudja, érzi mi kell, és mennyire a testnek. Örülök, hogy jó véleményt írhattam.

Tiszteletem!

P. Béla

Nagyon kellemes volt a masszázs, nem beszélve arról a kedves, mindenre odafigyelő gyógyításról, amit a két fiatal tudásából átadott, melyet a mindennapokban azóta is alkalmazok.
Köszönöm mindkettőtöknek!
  

T. Teréz

Idegbecsípődés miatt mozítani nem bírtam a nyakam, fejem. Gergő első kezeléstől elmúlt a fájdalom, és nagyjából jól mozgatható lett a nyakam, második kezelés után teljesen megszűnt minden fájdalom, és teljesen kilazult a nyakam.
Köszönöm és ajánlom mindenkinek!
 

G. Mónika

Fantasztikus élmény volt számomra a 4 kezes masszázs.
Soha azelőtt nem volt még ilyenben részem. Ezért is döntöttem amellett, hogy kipróbálom.
Úgy éreztem, hogy bizonyos dolgokkal megrekedtem az életemben munka és párkapcsolat terén is. Mindezek mellett hosszú, 20 éve meglévő, illetve újabb keletű fájdalmak feloldásának reményében is mentem.
Összesen kb. 20 órát töltöttem a masszázs ágyon, mialatt számos különböző, mind fizikai, mentális, illetve energetikai kezelések kombinációit, úgyis mint Access Bars és Facelift, kaptam. Nagy szakértelemmel, rengeteg tapasztalattal, valamint hatalmas szeretettel és elfogadással álltak hozzám. A sok-sok nevetésről nem is beszélve.
Azóta sok minden változott, új utak nyíltak, régi ajtók becsukódtak, más lett a Világ.
Rendkívüli élmény, csak ajánlani tudom.

M. Veronika

Anyukámmal csodát tettek! Hála!

Z. Zelma

Gergőnek isteni keze van. hetek ota tartó fájdalmam múlt el egy kezelés alatt !

K. Lajos

Gergő és Ágota 4-kezes masszázsa maga volt a Csoda!
Kedvesemmel mentünk el a kezelésre. Neki 2 napja volt egy nagyon csúnya térd-sérülése: az amúgy is rendszeresen fájó térdére ráesett, elment megröntgeneztetni: ugyan nem volt eltörve, de a tartó szalagok elszakadtak és kapott egy „brace”-t amit azt mondtak hogy 5-6 hétig kell majd hordania. Hát a kezelésről már enélkül a tartó nélkül jött ki, azt mondta hogy ez nem hitte volna hogy megtörténhet.

Nekem pedig a vállam volt „rossz” kb 1,5 éve, erre még oktoberben rájött egy sport sérülés. A váll-sérülésem miatt 3 hónapja MINDEN HÉTEN jártam Yumeiho masszázsra, mégse javult szinte semmit, viszont Gergőék EGYETLEN kezelése után annyit javult, hogy ismét elérem a kezemmel a lapockámat, és úgy tudom mozgatni a vállam, mint kb 1,5 évvel ezelőtt.

Az első pár percben már olyan hihetetlen béke és nyugalom érzés járt át, amit utoljára kb az anyaméhben éreztem. Fantasztikus volt az összhang közöttük a masszázs egésze alatt, végig annyira jelen voltak nekem és a testemnek. Ebben a térben tud csak a valódi gyógyulás megtörténni.
Köszönöm Nektek még egyszer! Biztos rendszeres vendég leszek ezentúl

 

Christina V.

Idegbecsípődésem lett pár napja .Gergő és Ágota jöttek ki hozzám ,és nyújtottak segítséget .90 perces kezelésben részesítettek,ami nagyon kellemes érzés volt ..Biztonságban éreztem magam a kezeik alatt.Sosem volt részem ilyesfajta kezelésben ..Bár aznap éjjel még intenzíven éreztem a fájdalmat.1nap elteltével lényeges javult a helyzetem ..
Hàzhoz jöttek ,ami kifejezetten egyszerű könnyű megoldas volt,így hogy mozdulni sem tudtam ..Koszonom nekik a segítséget.Ajánlom minden egyes olyan személynek akinek testi lelki orvoslásra van szuksege.

Sz. Éva

Kedves Ágota és Gergő


A négykezes masszázs amit tőletek kaptam csodás élmény és megkönnyebbülés volt. Már a kezelés közben éreztem a változást. Nyolc éve gerinc sérvvel műtöttek.
Izomsorvadás, érzékkiesés és fájdalom kísérte a napjaimat. Eddig.
A csodás kezelés hatására elmúlt a
fájdalom és újra tudok spiccelni, magassarkú cipőt hordani. Várom az újabb találkozást.


Köszönöm nektek

G. Anikó