Feng Shui tanácsadás

A Feng Shui alkalmazásával az az elsődleges célunk, hogy olyan lakókörnyezetet teremtsünk, amelyből energiát merítünk, ezzel megteremtődik számunkra a belső béke, harmónia érzése.

Egy energiában dús, harmonikus környezet pozitív hatással van egészségünkre, családi-  párkapcsolatunkra, sokkal könnyebben tudjuk megvalósítani céljainkat.

Milyen esetekben ajánlott?

Mikor ajánlott a Feng Shui tanácsadás?
 • lakásunk, házunk, irodánk, üzletünk felújítás előtt áll,
 • javítani szeretnénk családi, párkapcsolatunkon,
 • javítani szeretnénk anyagi helyzetünkön,
 • amikor valamilyen élethelyzetben elakadtunk, nem tudunk továbbhaladni,
 • régóta húzódó döntésképtelen helyzetre szeretnénk megoldást.
Munkahelyekre is ajánlott?
Munkahelyek esetében azt tapasztaljuk, hogy egy harmonikus, pozitív energiában bővelkedő térben az ott dolgozóknál az energiarabló harcok helyett a hatékony, örömteli munkavégzés kerül a középpontba, és e folyamatokhoz jelentős bevétel növekedés is társul.
Milyen eredményre vezet?
A Feng Shui segítségével megteremthetjük a lehetőségek áramlását, megfelelő eszközöket ad kezünkbe, amelyekkel e lehetőségeket ki tudjuk aknázni. Segít életterületünk, munkahelyünk, környezetünk harmonizálásában, hogy boldogabban és sikeresebben élhessünk.
Mire van szükségünk a tanácsadáshoz?
A tanácsadáshoz szükségünk van egy méretarányos alaprajzra az ingatlanról és a lakásban élők születési adatainak megadására.
Mire terjed ki a tanácsadás?
 • alaprajzon életterületek kijelölésére, hiány/többlet területek meghatározására, orvoslási módok ismertetésére,
 • életterületek aktivizálására,
 • a helyiségek optimális berendezésére,
 • színek, kiegészítők alkalmazására,
 • Feng Shui asztrológia elvei szerint a személyes elem (Gua szám) kiszámítása, a személyes életterület helyének meghatározása. A Gua szám megmutatja azt az életterületet, amely kiemelkedően fontos számunkra.
 • otthonunkban családtagok Gua számának kiszámítása
Mennyi a tanácsadás időtartama?
A tanácsadás várható időtartama 3-5 órát igényel.
Mennyibe kerül az alaprajzon életterületek kijelölése?
Amennyiben részletes tanácsadásra nincsen szükséged, csak szeretnéd a házad, lakásod alaprajzán kijelölni az életterületeket, akkor kérd ezt a szolgáltatásunkat.

1 szintes ingatlan esetében az ára 8 000.-Ft.

További szintek esetében 1 000.-Ft/szint.

A kijelöléshez szükségünk van egy méretarányos alaprajzra az ingatlanról valamint az északi irány megjelölésére.
Mire használható a tértisztítás?
A minket körülvevő térben minden rezgés és energia. Környezetünk rezgései hatással vannak ránk illetve ez megfordítva is így van. Gondolatainkkal és érzéseinkkel rezgéseket keltünk magunk körül a térben. Ezért fontos, hogy azokon a helyeken ahol huzamosabb ideig tartózkodunk, mint pl. a lakásunk vagy a munkahelyünk, milyen gondolatminták és érzések a hangsúlyosak.

Élete során mindenki megtapasztalhatta már, hogy egyes helyeken jól érezte magát, míg máshol indokolatlannak tűnő rossz érzés, szorongás fogta el.  Egy hely ahol vita, veszekedés volt, az őrzi ennek nyomát, érezhetjük, hogy szinte „izzik a levegő”. Ha pedig valamely negatív érzelmi állapot huzamosabb ideig fennáll, akkor megülnek a káros energiák az adott térben. E fáradt energiáknak otthonunkból való kiűzésével alapjaiban vagyunk képesek életünkön változtatni.

Mi történik a tértisztításkor?
A tértisztítással lehetőségünk van energetikai szinten semlegesíteni, tisztítani otthonunkat, munkahelyünket mindazoktól az ártó, negatív hatásoktól, amelyek ott történtek, akár mialatt mi ott éltünk vagy dolgoztunk benne, akár generációk hosszú sora óta. Egy megtisztított térben már friss, élettel teli energiák tudnak beáramolni, melyek segítenek abban, hogy életünk minden területe fellendüljön.
Mikor ajánlatos tértisztítást végezni?
 • amikor új helyre költözünk
 • új ház megépülése vagy lakásfelújítás után
 • nagyobb betegséget követően
 • komoly veszekedések, válás, szakítás, haláleset után
 • csőd esetén
 • amikor valamilyen élethelyzetben elakadtunk, nem tudunk tovább haladni
Hogyan zajlik a tértisztítás?
Tértisztítás során az energetikai folyamatokat füstölőkkel, gyertyákkal, mécsesekkel, virágokkal, hangtállal, sámán dob használatával segítjük elő.

Tanácsadások

1-100 nm

alapterületű ingatlannál

40 000.-Ft

100-200 nm

alapterületű ingatlannál

50 000.-Ft

200 nm feletti

alapterületű ingatlannál

Kérj ajánlatot!

Budapesten kívül oda vissza útra útiköltség fizetendő.

Tértisztítások

1-100 nm

alapterületű ingatlannál

20 000.-Ft

100-200 nm

alapterületű ingatlannál

29 000.-Ft

200 nm feletti

alapterületű ingatlannál

Kérj ajánlatot!

Budapesten kívül oda vissza útra útiköltség fizetendő.

Tanácsadások és tértisztítások

1-100 nm

alapterületű ingatlannál

60 000.-Ft

100-200 nm

alapterületű ingatlannál

70 000.-Ft

200 nm feletti

alapterületű ingatlannál

Kérj ajánlatot!

Budapesten kívül oda vissza útra útiköltség fizetendő.

Kérj részletes tanácsadást!

Használd fel a térrendezés művészetének erejét a boldogabb, kiegyensúlyozottabb élettered kialakításához!

Miben segíthet?

Szabaddá válnak a lehetőségeink áramlásai

Harmonikussá válik életterünk

Segítségedre lesz

Boldogabban, kiegyensúlyozottabban élhetsz

Elősegíti sikeresebb életedet munkádban

Én a Feng Shui tanácsadást vettem igénybe és nagyon elégedett voltam!

Egy ideje éreztem már, hogy valami nincs rendben a lakással és jó lenne kicsit megújítani, viszont amikor megérett a döntés, akkor már a covid miatti lezárások közepén voltunk. Végül csak segítséget kértem ezzel kapcsolatban és Ágota nagyon segítőkészen, „táv-konzultációval” megoldotta nekem. Messenger videóhívással megmutattam neki a lakást, átbeszéltük a részleteket és miután készen lett az  életterületek kijelölésével az alaprajzon, ugyanígy videóban át tudtuk beszélni, hogy melyik területre mi való és hogyan lenne érdemes átrendezni a lakást. Teljesen egybevágott a valósággal és az életemmel. Azóta sokkal kellemesebb érzés itthon lenni, jól alszom és könnyebben meg tudom őrizni a pozitivitásomat, energikusabb vagyok.

G. Gréti

Ágota először az ügyvédi iroda feng shui elemzését készítette el és döbbenetes volt az egybeesés az irodában történt események és az átrendezések között. Például a tűz elemű hírnév területre átkerült egy üvegajtós szekrény (víz elem) és pontosan akkor az egyik volt alkalmazott olyan dolgokat tett, amellyel az iroda hírnevét akarta aláásni. Ágota rámutatott az összefüggésre és az üveges szekrény elhelyezése után a probléma is megoldódott. Az alkalmazottak lojalitását jelképező terület megerősítése óta valóban odaadó munkát végző munkatársak jönnek a céghez.
Az otthon elemzése is hasonlóan elképesztő volt. Korábban az otthon ideiglenes jellegűnek tűnt, ezért Ágota a Bagua módszer alapján határozta meg az egyes életterületeket és azt követve rendeztük be a lakást. Egy hirtelen hűtőcsere kapcsán kiderült, hogy a víz elemű új hűtő csak a tűz elemű területre kerülhet, amely komoly aggódalommal töltött el, de Ágota megjegyezte, hogy ez a lakás már nem átmeneti, ezért az iránytű módszerrel újra kellene gondolni az életterületeket. Így kiderült, hogy a korábbi bágua szerinti tűz elemű hírnév terület már az iránytű módszer szerint a bőség terület, vagyis a hütő jelezte, hogy más módszer már az aktuális és azt a területet már nem tűz elem, hanem víz elem szerint kell erősíteni. Ágota nélkül erőlködtem volna, hogy nehogy víz kerüljön a tűz helyére, pedig ott már a bőségnek kellett áramlani, ami azóta akadálytalanul meg is történik.
Nagyon hálás vagyok Ágota nagy tudásáért és szakértelméért, aminek segítségével nemcsak a dolgok kerülnek a helyükre, hanem sikerül az okokat is megérteni.

K. Edina