Páros masszázs

Kérhető páros masszázs is. Ideális választás abban az esetben, ha pároddal, barátoddal közösen szeretnétek élvezni a masszázs nyújtotta jótékony hatásokat, együtt tudtok lazítani, az élményt együtt élitek át. A masszázs során egy helységben, egy időben, egymás mellett. egyszerre kettő masszőr masszíroz benneket. Mindazoknak ajánljuk, aki minőségi időtöltésre vágyik szerettével. Remek ajándék évfordulókra, születésnapokra vagy bármely különleges alkalomra.

Páros masszázs fajtái

Relaxáló

Stresszoldó

Svéd masszázs

Sport masszázs

Eltérő igények estén különböző masszázstípusok kombinálására van lehetőség egyforma időtartamban.

Már az első kezelés után sokkal jobban aludtam éjjel, sőt délelőtt és délután is tudok szundikálni. Jó szívvel ajánlom mindenkinek Gergő és Ágota kezelését!

Joó Marianna

Gergő nagyon jó fej. Nyitott, segítő, kreatív, mentális technikái hatásosak, és nagyon tápláló a kezelése, hozzáfordulása.

Horváth László

Szeretetteljes közegben, felszabadító energiákkal, újra építik a testet-lelket

Berill S.

Sziasztok! Csak ajánlani tudom, hihetetlen energiákat szabadított fel bennem és nagyon nagyon régi sebeket gyógyított meg. És a fizikai fájdalmak megszűnését is elősegítette.

Hála és köszönet kedves Gergő!

P. Enikő

Részt vettem egy energetikai kezelésen Gergővel és Ágotával. Nagyon kellemes tapasztalatban volt részem, mind a kezelés közben, mind a beszélgetésünk során. Tiszta szándék, jelenlét, figyelem, humor... másra nem is volt szükségem. 🙂 Hálás vagyok, hogy megismertelek Benneteket.

K. Imre

Amióta Gergő  és Ágota gyógyított, egyre jobban érzem magam. Elegendőt tudok aludni, munka közben pedig nyugodtabb és éberebb vagyok.

E. László

4kez.hu-val akkor találkoztam amikor az életem még jónak tűnt.
De ősszeomlott. A segítségükkel most,1 hónappal később, újjá születtem mint a FŐNIX madár!
A masszázs visszaalakított azé a csodálatos lényé aminek erre a Földre születtem!

Köszönöm!

Köszönöm, hogy tapasztalom az élet csodáját!
Örökké hálás leszek nektek!
Köszönöm, hogy vagytok nekem!
Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki megszeretné tapasztalni az ÉLET CSODÁJÁT!

Szeretettel, Angéla

Sz. Angéla

Ilyen lehet, mikor az Angyalok földre szállnak és szeretet-szárnyukkal átölelnek!
Egyedülálló élményben volt részem ma délután, olyanban, amit eddig soha, sehol nem érzékeltem. Úgy látszik fohászom meghallgattatott és utamat Ágota és Gergő felé vezette. A találkozás - és a négykezes - eredménye: a hosszú ideje fennálló erős térdfájdalom, ha eddig 10-es skálán 9,5 volt, most kb. 4-esre csökkent! Éppen hogy csak érzem, hogy van térdem, holott már ki van tűzve a térdprotézis műtét időpontja! LEHET, HOGY NEM NEKEM?!!! 

És az az energia, ami áradt belőlük: Gergő erőteljes "tüze", Ágota angyali érintésével harmonizálva, nagy ajándék volt! Olyat tudnak ők, ami keveseknek adatik meg! Ezt mindenkinek éreznie kell!

Z. Aranka

Pont egy stresszes melo időszakban vagyok , egy barátomhoz mentem át aznap , ott találkoztam Gergővel. 🙂 Éltem a a lehetőséggel és kiprobáltam lebegést . nagyon erősen és lágyan átpucolt , már az első percekben hatott , lement a haspuffadásom kilazultam , éreztem ahogy az erőközpontom összerendeződik a szétzilláltságból . Olyan mintha egy egy eltömödött slag lettem volna amit ez az erő átmos m hogy újra tudjon a víz haladni rajta . Köszönöm köszönöm köszönöm még egyszer ezt az estét nagyon jó volt . Másnap 3 óra alvással is birtam a munkában az ütemet még fogok hozzád menni !

E. Ildikó

Gergőék összhangja szavakkal alig kifejezhető élmény, mintha közben a végtelen béke terében lebegtem volna. El se tudtam képzelni, milyen lehet a "négykezes", aztán a végén megújulva álltam fel. Ágota finom, női, már-már anyai érintései tökéletesen passzoltak Gergő határozott mozdulataihoz, a szakértelmük és a hozzáállásuk azonnali oldódásokat eredményezett. Teljes figyelemmel, a női és férfi energiáikkal összehangoltan újraépítik a testet-lelket. Gergő mentális technikái, javaslatai a továbbiakra tűpontosak és nagyon segítőek. Mindenkinek ajánlom, akinek fájdalmai vannak, vagy akár csak jobban szeretné érezni magát.

K. Tünde

40 év elakadasai oldottak. Feljöttek a nem feldolgozott élményeim. Erős energetikai oldodast éreztem. Különböző eletesemenyek elengeto- dese indult el.

Cs. Zsuzsa

Egy kedves barátom ajánlotta a szolgáltatást a figyelmembe. Ma voltam először náluk, de nem utoljára.
Egy mély és részletes verbális megismerés, felismerés után kényelmes pozícióban elhelyezkedve kaptam egy testet és lelket is felfrissítő, fizikai és lelki fájdalmakat, blokkokat feloldó kezelést. Könnyebbnek, energia szinten magasabban érzem magam. Gergő nagyon jó tanácsokkal látott el, amiket boldogan fogok felhasználni.
Hálás vagyok a megtapasztalt élményért!

H. Zsolt

A lábam sokkal jobb lett. Eddig 60 napra menstruáltam most 25 re megjött, amire nem volt példa, és olyan szinten vérzek hogy bődület! (tisztulas?) Megértettem sok mindent.
Megszállt a béke.
K. Adrienn

Köszönöm Gergő azt, amit tőletek kaptam. Óriási súly szakadt le rólam mint éteri hurcolt felesleges harcok lenyomatai .amit éreztem közben az egy fokozatos növekvő béke és tiszta önbecsülési megnyílás önmagam felé ..evvel az erővel megkétszerezve tudom a dolgomat tenni most az embertársaim felé segítői szándékban . Ez nem egy írjunk valamit ,hogy töltsük ki a sorokat szöveg, hanem valódi hálaadás és köszönet irántad, irántatok az energetikai munkátokért . Isten megáldjon titeket útjaitokon.
Köszönöm!
Sz. Gábor