Menedzser terápia

A vezetői életformából adódó feszültségek és stressz okozta fájdalmak megkeserítik sok menedzser életét. Ezektől a fizikai fájdalmaktól szabadítunk meg speciális menedzser terápiákkal. A masszázst férfi és női masszőr végzi a testen, így négy összehangolt kéz érint egyszerre a teljesség megéléséért.

Kiváló lazító, nyugtató masszázs  és egyben frissítő hatása is van a szellemre, tudatra, és a testre.

Ezzel a technikával lehetőség nyílik megtapasztalni 1 óra alatt a wellness hétvégénél is pihentetőbb kikapcsolódást, feltöltődést.

Mire számíthatsz?

Hány alkalommal szükséges a menedzser terápia
A gyakorlat azt mutatta, hogy általában 1-3 alkalommal végzett kezelésünk jelentős életminőség javulást okozott.

Felmerülhet  az igény  további kezelésekre is.

Mennyi ideig tart egy kezelés?
Alkalmanként 60 vagy 90 percet vesz igénybe egy-egy kezelés.
Mi fog történni a kezelésen?
A kezelés a kimerültség és a stressz okozta tartós izomfeszülés és rövidülés miatti fájdalmakra fog hatni. A masszázs során megfelelő kis erősségű de sok ismétléses mozdulatokkal nyújtjuk, lazítjuk a feszült területeket. Ez a kényeztető, mély pihentető, relaxáció jellegű masszázs radikálisan csökkenti az izmok feszültségét és ezáltal a lelki feszültségeket is sikeresen ellazítja.
Mire számítsak a menedzser terápia eredményeként?
A feszült izmaid feszültsége jelentősen lecsökken, ellazulnak. A kimerült testrészek feltöltődnek, a kötőszövetek felengednek. Ezzel együtt a fájdalmak, melyeket a befeszülés okozott oldódnak és el is múlhatnak.
Mit tartalmaz az állapotfelmérés?
Az általános állapotfelmérés alkalmával egy gerincelemzés, műszeres állapotfelmérés (human body scanner) történik. Megnézzük az aktuális helyzetet, problémákat, problémák okait és a megoldási lehetőségeket átbeszéljük. Ennek része táplálkozási és életvezetési, relaxációs, stressz kezelési, kapcsolat dinamikai tanácsadás is.
Mi a különbség a 60 és a 90 perces kezelések között?
A 90 perces kezelések tartalmaznak az alapkezelésen kívül egy speciális kezek, lábak, fej és arcmasszázs csomagot. Ezzel a kiegészítéssel egy teljeskörű relaxáló és felfrissítő csomaggá válik a 90 perces kezelésünk. Nagyon népszerű csomagunk.

Kezelések, csomagok

Állapotfelmérés

60 perc

15 000.-Ft

Állapotfelmérés

+ 1 kezelés

60 + 60 perc

30 000.-Ft

Egyszeri kezelés

60 perc

20 000.-Ft

Állapotfelmérés

+ 1 kezelés

60 + 90 perc

38 000.-Ft

Egyszeri kezelés

90 perc

28 000.-Ft

Többféle opcióban bérlet vásárlására is van lehetőség, mely megbeszélés tárgyát képezi!

Foglalj menedzser terápiát most!

Szüntessük meg a feszültségeidet és fájdalmaidat néhány hatékony és felfrissítő kezeléssel. Felejtsd el a mindennapi stresszed okozta gondjaidat!

Miben segíthet?

Alvászavar, krónikus fáradtság, depresszió és stressz kezelésében

Allergia, bőr problémák

Hatásos lehet

Fájdalmak, mozgásszervi, ízületi problémáknál

Az emésztést, méregtelenítést is támogatja

Idegbecsípődés miatt mozítani nem bírtam a nyakam, fejem. Gergő első kezeléstől elmúlt a fájdalom, és nagyjából jól mozgatható lett a nyakam, második kezelés után teljesen megszűnt minden fájdalom, és teljesen kilazult a nyakam.
Köszönöm és ajánlom mindenkinek!
G. Mónika

Anyukámmal csodát tettek! Hála!
Z. Zelma