Imune Alga – vitalitás, energia, egészség egyetlen kapszulában

A mikroalgák az egyik legrégebbi földi életformát képezik, mintegy 3 milliárd éve jelentek meg bolygónkon. Alkalmazkodási képességük kiváló – Melynek köszönhetően sértetlenül átvészelhették az összes földtörténeti korszakot, valamint a klímaváltozásokat.

Több ezer mikroalgát különböztethetünk meg. Az óriási családból a figyelem középpontjában manapság a következő 4 alga került:

  • Spirulina Platensis,
  • Chlorella Vulgaris,
  • Lithothamnium Calcareum (szigorúan véve inkább makroalga),
  • Haematococcus Pluvialis.

A mikroalgákban minden olyan tápanyag megtalálható (vitaminok, ásványi anyagok, enzimek, fehérjék), amire az emberi szervezetnek is szüksége lehet. Ráadásul nincs bennük kalória és koleszterin, így ha Ön valamilyen diétát végez, vagy például vérnyomás problémákkal küzd, fogyaszthatja az Imune-t!

A Spirulina Platensis, a Chlorella Vulgaris és a Haematococcus Pluvialis mikroalgák tápértéke egyedülálló, a Lithothamnium Calcareum pedig extra és szerves kalcium-tartalommal rendelkezik.

Egyértelműen kitűnnek azáltal, hogy fontosabbnál-fontosabb alapvető tápanyagok természetes forrásai!

A Green Gold Imune a jövő legjobb vitalitást elősegítő terméke, a WellStar sejtvédőpajzsa!
A Wellstar Green Gold IMUNE terméke egy olyan első osztályú vitális anyagösszetétel, mely négy legértékesebb mikroalgából áll, a Haematococcus Pluvialis – algából, valamint Spirulina Platensisből, a Lithothamnium Calcareumból és a Corella Vulgarisból.

Nagyobb vitalitás, jobb erőnlét, erősebb ellenálló képesség!
Kiváló egészség!

Korunk sokféleképpen emészti erőinket, legyen az munka, család, sport, egyéb tevékenység. Ezekhez a kihívásokhoz most különleges segítségben részesül. A Green Gold Imune egy olyan első osztályú vitális anyagosszetétel, melyet a négy legértékesebb mikro alga típusból: a Haematococcus Pluvialis, a Spirulina Platensis, a Lithothamnium Calcareum, és a Chlorella Vulgaris mikroalgákból nyernek.
Egyedülálló összjáték három fázisban:

1. Fázis: Sejttisztítás

A Chorella alga a méregtelenítés mestere, mely a test sejtjeit még a legmérgezőbb lerakódásoktól és nehézfémektől is megtisztítja.
Sporopollenin „méregmágnes“

Rekordmennyiségű klorofilltartalom

2. Fázis: Sejttáplálás

A Spirulina és a Lithothamnium algák a rekordmennyiségű 4000 vitális anyaggal, valamint rendkívül gazdag biológiailag hasznosítható tápanyaggal látják el a testsejteket.

  • 300 %-kal több kalcium mint a tejben
  • 2300 %-kal több vas, mint a spenótban
  • 3900 %-kal több béta-karotin mint a burgonyában
  • 375 %-kal több fehérje mint a tofuban

3. Fázis: Sejtvédelem

A Haematococcus Pluvialis mikro algában található természetes asztaxantin – a legerősebb ismert antioxidáns – első osztályú sejtvédelmet biztosít.

További információk: Imune Alga Lap pdf

További kérdéseiddel, megrendeléssel kapcsolatban  keress bátran!